FOR ALLE LAG SOM OVERNATTER GJENNOM MENY SEBRA CUP:

 

Registrering og innsjekk lag/klubb fredag
En representant for lag eller klubb møter i vårt sekretariat utenfor inngangen til Abra Havn for registrering og utlevering av:
- Røde armbånd som må benyttes gjennom hele helgen
- Minne fra turneringen
- Drikke til lørdag kveld.

Innsjekk på overnattingssted Innsjekk skjer klubbvis eller trinnvis (slik dere er påmeldt) slik at en leder får utlevert nøkler til samtlige av klubbens/trinnet/lagets bosteder.

De som bor i Abra Havn og Juliusskogen sjekker inn i Abra Havn
De som bor på hotellet og Safericampen sjekker inn på Dyreparken Safarihotell
De som bor på Roligheden Camping sjekker inn der.

Felles for alle bosteder er at det er sengetøy og håndklær på rommene/hyttene/teltene.
Av hensyn til brannforskrifter og sikkerhet er det ikke mulig å overnatte flere enn bestilt i samme leilighet/hytte/telt.

OBS OBS Badeland lørdag kveld
Badeland – vi har reservert badeland eksklusivt for alle deltakere med røde armbånd, lørdag kveld fra 19.30 til 21.30.
OBS – alle må ta med eget håndkle. Det er ikke tillatt å benytte håndkle fra bostedene inn i badeland.

Parkering Dyreparken
Biler: Alle må registrer bilnummeret på en Ipad som du finner i resepsjonen på hotellet eller i Abra Havn. Da vil du kunne stå parkert gratis på området. Hvis ikke blir bileier fakturerer/belastet avgift.
Busser: Kan ikke kjøre inn på parkeringsområdet ved overnattingsstedene. Busser må foreta på og avstigning på bussholdeplass langs veien. Parkering må skje i parkeringssonen ved Travparken (på andre siden av E18).

Parkering Sukkevann Idrettspark
Det er begrenset med parkering ved anlegget og det blir folksomt. Følg og respekter anvisninger fra parkeringsvakter. Biler kan kjøre inn på anlegget, slippe av passasjerer, og deretter kjøre til merket parkeringsplass ved HMH. Dette ligger ca 1,5 km lenger ut på Dvergsnesveien som går forbi Sukkevann Idrettspark. Herfra går det shuttlebuss for sjåfører kontinuerlig gjennom hele dagen.

Bespisning
Frokost: Dette utleveres under ett for hele klubben/laget/trinnet slik dere er påmeldt. Dersom dere bor på ulike steder så hentes frokosten på det enkelte sted.
Abra Havn: Hentes i resepsjon lørdag fra kl. 0630. Dere får da utlevert frokost for begge dagene (ved behov kan ekstra brød hentes søndag morgen) .
Juliusskogen: Hentes samlet for hele laget/klubb/trinnet i Bananas (eget bygg i Juliusskogen) lørdag morgen og søndag morgen.
Safaricampen: Hentes samlet for hele laget/klubb i resepsjonen/baren på hotellet lørdag og søndag
Hotellet: Enkel frokostbuffet fra kl. 0630 lørdag og søndag

 

Lunsj
Lunsjen inneholder baguetter, wraps, proteinbar, drikke, smoothie, vann og frukt.

Lunsj til lag som spiller på Sukkevann og Kringsjå:
Lunsjen hentes samlet i henhold til påmeldingen, dvs klubb/trinn/lag  på hovedarenaen Sukkevann Idrettspark i perioden 11.00 – 13.30.

Lunsj til lag som spiller på Kristiansand Stadion, Presteheia og Kongsgårdbanen:
Lunsjen hentes samlet i henhold til påmeldingen, dvs klubb/trinn/lag  på Kristiansand Stadion i perioden 11.00 – 13.30.

 

Pizza lørdag
Pizza hentes av det enkelte lag/klubb. Lagene vil få utdelt henteseddel ved ankomst og vil få tildelt tidspunkt for henting. Perioden er fra 17-19.30 Det er viktig at lagene/klubbene henter pizza til oppsatt tid. Pizzaene hentes på Gorines vertskro inne i Dyreparken (ca 5 små minutter fra inngangen). Pizzaene spises på overnattingsstedet (leilighetene/teltene) eller ute/inne på Gorines vertskro. Det er 2000 deltakere som skal severes pizza.

Drikke til lørdag kveld ble delt ut til alle i forbindelse med innsjekk fredag. Det er imidlertid mulighet for å kjøpe en liten appelsinjuice kr. 15,- pr. stk. Denne må betales av den enkelte eller lagvis ved henting av pizza.

For Randaberg gjelder: Pizza serveres som buffet i Sjørøverkroa. Inndeles i to bordsetninger, med start hhv. kl. 17.00 og kl. 18.15. Alle reisende for Randaberg uansett bosted spiser da felles i Abra Havn.

Armbånd
Båndene gjelder ikke for badeland på dagtid. Dette må i tilfelle den enkelte deltaker betale for selv direkte til Dyreparken. Armbånd som kjøpes av tilreisende som ikke overnatter hos oss, må sørge for å hente disse i vårt sekretariat på Sukkevann lørdag eller søndag.

Utsjekk/avreise
Utsjekk fra alle bosteder er senest kl. 12.00 på søndagen. Det er begrenset med oppbevaringsmuligheter etter utsjekk. Bagasjen kan evt. stå uten tilsyn på Dyreparken Safarihotell, Abra Havn eller på Sukkevann Idrettspark.

Felles for alle overnattingstedene er at vi reiser på barnas premisser.
Både idrettsarenaen og overnattingsstedene anses som alkoholfrie soner.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen som våre gjester i Kristiansand, vi håper dere får en flott opplevelse både sportslig og sosialt.

Bjørkegranulat – miljøvennlig fremtidsrettet granulat.
På Sukkevann juniorfelt A er det lag førsteutgaven av bjørkegranulat, på juniorfelt B er det lagt versjon 2.
Dette er et forsøksprosjekt hvor også NFF er med. Vi har stor tro på at dette kan bli den beste erstatningen for gummigranulat. Ta en tur innom å se banen.

Med sportslig hilsen
Meny Sebra cup